Вооружените разбојниците цвикнаа пред еден бестрашен 83-годишен дедо (видео)


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Бандитите налетаа на примерок од генерација која не знаела за цвикање пред соочување со проблеми и коркачи како нив кои само глумат дека се опасни момци.