Волчев „еден на еден“ со гитарата и фантастична изведба во живо на „Со маки сум се родила“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Пред некое време ви го претставивме со видеото за инструменталната гитарска изведба на познатата македонска песна „Со маки сум се родила“. Еве го сега Кристијан Волчев, во „Еден на еден“ со изведба во живо на истата. Ја расплака гитарата. Секоја чест, маестро!