Актуелно

Во пожар во Подвис изгореа 20.000 бали сено

Во пожар кој пламнал ноќеска околу 2 часот во крушевското село Подвис, во плевна сопственост на С.Х. од село Житоше изгореле околу 20.000 бали сено.

Пожарот е изгаснат од екипа од противпожарна заштита од општина Кривогаштани, а увид ќе се врши денот, кога ќе бидат утврдат причините за пожарот и висината на материјалната штета.

To Top