Во Иран ова го сметаат за вулгарна и безобразна реклама


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


После оваа реклама за сладоледот Магнум, иранските власти забранија појавување на жени во рекламни спотови. Секако, ја забранија и рекламава.