Во Чаир ограбена филијала на Македонски пошти

Засега непозната сума на денари се украдени вчера околу 13 часот од филијала на Македонски пошти лоцирана на улицата Гоце Стојчевски во скопски Чаир.

Засега се знае дека во поштата влегол разбојник кој вперил пиштол кон вработената. Таа пак, исплашена за својот живот му ги дала парите, а тој штом ги зел избегал.