Мајтап

Виц: Живот во карантин

„Чекај сега, да резимираме“, му вели Перо на Трпе, „според одредбава за карантин, смеам да одам само до продавница да испазарам, да ги платам сметките и да одам на работа, така?“

„Да“, му вели Трпе.

„Па, јас цел живот сум ти живеел во карантин бе, другар“, се удира по глава Перо.

Advertisements
To Top