Виц: Живот во брак


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се среќаваат две школски другарки од основно:

Еееј, кај си ма, Мацо? Како си? Се омажи ли?

Да, бејби, се омажив пред две години.

И? Како животот во брак?

Исто акко во основно, не излегувај до касно, не зборувај со непознати.