Виц: Жените и водењето љубов


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Што мислат модерните девојки и жени за време на полов однос:
– На 18 години: леле да не дознае мама.
– На 28 години: леле да не останам трудна.
– На 38 години: леле маж ми да не дознае!!
– На 48 години: леле да не му спадне!