Виц: За Денот на вљубените

Милка на Перо:

Срце, на 14 февруари е Денот на вљубените. Со што ќе ме изненадиш?

Срцка, ти се бендисува Мадрид?

Ухууу! Да, да! Прекрасна архитектура, феноменална храна.

А Париз?

Ехее! Градот на љубовта, Ајфелова, шансони…

Одлично, Милке! 14 февруари, 20:40, Реал Мадрид – ПСЖ. Биди спремна!