Виц: Во болница, млада жена трча по ходникот и…


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Во болница. Прв кат. Млада жена трча по ходникот, тропа на врата, слуша „да!” и влегува:
– Докторе, ве молам! Имам голем проблем!
– Што е работата?
Кога да ја правиме онаа работа со сопругот не чувствувам ништо!
Добро, ајде да видиме! Соблечи се и крени ги нозете.
Таа оди и легнува гола на креветот, а тој почнува да го проучува проблемот во класична мисионерска поза.
Дали почувствувавте нешто?
Ништо, вели таа.
Хм… Да му се јавиме во Георгиевски! Тој е понадарен за оваа работа… Георгиевскиииии, вика низ ходникот. Георгиевски доаѓа, а овој му му кажува за проблемот.
Георгиевски ја прави истата постапка како првиот и прашува:
– Па, како е сега? Дали почувствува нешто?
Пак не, вели таа.
Хм, ќе му се јавиме на Стојкоски, тој е најнадарен во целата болница.
Магаре! Коњ не му е рамен! – вели првиот. Стојкоскииииии, вика низ ходникот. Стојкоски доаѓа, му кажуваат што е работата и тој ја растура девојката во секоја поза. Го крши креветот и на крајот препотен прашува:
-Како е сега? Почувствува нешто?
Пак ништо, вели таа.
– Добро госпоѓо, и вели првиот. Облечи се и оди на вториот кат, вие дефинитивно имате проблем. Таму се докторите, овде се реновира, ние сме молери!