Мајтап

Виц: Сувенир од Дубаи

Трпе го прашува Цветко:
– А бе, Цветко, се врати ли ќерка ти од Дубаи?
– Да, да.
– И ти донесе ли некој сувенир?
– Да, да донесе. В недела крштевка ќе му правиме.

To Top