Мајтап

Виц: Сообраќајка со плавуша

Вози Перо со автомобилот и кога некој јако го лупа одзади. Нервозен излегува да види кој го удрил, кога гледа во автомобилот една плавуша. Почнува да се дере:

Ти, ма, нормална ли си?! Гледаш што направи?! Си полагала ли за возачка?

А плавушата нервозно му враќа:

Што се дереш, бе, сто пати повеќе од тебе сум полагала!

Advertisements
To Top