Мајтап

Виц: Син или ќерка

Муабетат двајца другари чии сопруги се бремени:

Брат, што сакаш ти да имате повеќе – син или ќерка?

Ќерка.

А зошто?

Барем ќе бидам сигурен дека внуците се мои.

Најпопуларно

To Top