Виц: Швалер во плакарот


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Само што заспал мажот дома, швалерот користи да излезе од шкафот и да си оди накај дома.
Излегол полека, со јакна во рака, да не му е ладно надвор и во тој момент станува мажот, го гледа и така сонлив го прашува:
– Кој си ти бе?
– Молец!
– Па што си ми ја земал јакната?
– Дома ќе си ја јадам!