Мајтап

Виц: Шоферот и секретарката од директорот

Перо му бил шофер на директорот, во компанијата кај што работел.
Директорот имал многу јака секретарка, на која Перо и го имал удрено меракот, па цело време и се пуштал. На девојката и здосадило и му рекла:
– Добро бе Перо, ако можеш да ме ебеш 3 саати без престан, ќе ме имаш кога сакаш. Ама ако не издржиш, ќе ми ја даваш твојта плата наредните 3 месеци!
Паднал облогот, ама Перо издржал само 2 саата.
По некое време, директорот приметил дека Перо е во депресија. Па го прашал што му е.
Перо му признал се, на директорот му паднало жал, па отишол кај секретарката со еден предлог.
Ако тој ја изонади повеќе од 3 саати, да му и врате платите на Перо, а ако не тој да и даде 3 директорски плати.
Секретарката се сложила, директорот издржал 3 саати. Секретарката му ги вратила парите.
Директорот му се јавил на ТПеро да дојде кај него во канцеларија да му ги вратил парите и му рекол:
– И од утре да се знае кој во фирмава ебе, а кој вози!

Advertisements
To Top