Виц: Шмизла во ресторан


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Оди шмизла во ресторан, келнерот ја сместува на маса и ја прашува:

Повелете, госпоѓице, што ќе порачате?

Таа: Еден детокс од краставичка и јогуртче.

Келнерот довикнува до шанкот:

Ајде еден таратур за шмизлава.