Виц: Сето ќоро


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Одмаздата е ладна и слепа.

Правдата е слепа.

Љубовта е слепа.

Сето ќоро, у пичку матер.