Мајтап

Виц: Садомазо сопруга

Еден човек се враќа дома, влегува во спалната соба и ја фаќа сопругата со лисици на рацете, во устата топка и целата изврзана со синџири. Покрај неа стои љубовникот со камшик во рака и кожна маска. Молк.

Мажот ја нарушува тишината:

Како што гледам, бесмислено е да те тепам.

To Top