Виц: Русокоса на погреб


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


На погреб од нејзиниот сопруг, една згодна русокоса се дави од плачење.

Е, де! Доста плачиш веќе. Убава си ти, млада, ќе си најдеш утре друг што ќе те сака, ја тешат.

А бе, знам за утре, ама шо ќе прам вечер?