Виц: Ручек


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Доаѓа Трпе од работа и ја прашува Трпана:

– Што има за ручек?

Трпана прави секси поза и му одговара:

– Еве можеби јас!

Трпе ја погледнува и одговара:

– Па нели знаеш дека не смеам ништо мрсно…