Мајтап

Виц: Палава касиерка

Касиерката во супермаркет ја прави онаа работа со мажот. По некое време мажот и вели:
– Душо, сакаш ли малку да бидеме палави?
Таа разнежнета:
– Почитувани клиенти, ја отвораме каса 2!

To Top