Мајтап

Виц: Нови тестови

Го информираат министерот за здравство во време на епидемија на коронавирус:

Министре, добивме нова тура тестови.

Тој: Ама тие се за бременост.

Ако, до крајот на епидемијата сите ќе се искористат.

Advertisements
To Top