Мајтап

Виц: Најпосетувано место во Македонија

Брат, да ти кажам што ми се случи некни. Ме застанаа едни туристи и ме замолија да ги однесам на најпосетуваното место во Македонија.

И? Каде ги однесе?

Во кладилница, каде на друго место.

To Top