Мајтап

Виц: Надувани пчели

Се враќа матицата во кошницата и гледа хаос во неа, мед на сите страни, безредие, сите пчели надувани, па почнува да вика:

Каде е тој трут?

А една од пчелите повлекува дим, па вели:

The truth is out there…

To Top