Виц: Муабет на чет


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Чет:
– Зошто не спиеш?
– Еве малку да видам што има на Фејсбук… а ти?
– Јас сум на гости…
– Супер… кај кого?
– Кај ТЕБЕ!!!
– Оф, те заборавив… Извини!