Виц: Моментот кој нема да го заборави Перо


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Беше тоа пред 11 години, кога Перо излета од собата и почна да вика: „Машко е! Машко е!“, додека солзи му се слеваа низ образите.
Никогаш повеќе не се врати во Тајланд.