Виц: Лов на крапови


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кај беше вчера?

Бев на пецање.

Што ловеше?

Крапови брат.

И? Колку фати?

Лош ден, ниту еден.

Па, од кај знаеш дека си ловел крапови?