Виц: Комшиска работа


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Батка, уште ли крадеш интернет од кај комшијата?

Море, како дошле времињава, и на дрвата им се загледувам.