Мајтап

Виц: Која чија е

Темна ноќ. Автомобил паркиран веднаш до тротоарот. Во него двајца страсно се бакнуваат.

Човек минува покрај автомобилот и почнува да чука на стаклото.

„Што сакаш бе? Колата е моја, не е твојата!“, налутено извикува човекот од автомобилот.

„Колата може е твојата, но жената е моја!“

To Top