Мајтап

Виц: Кој те средил така?

Колешката доаѓа на работа со помодрено око. Колегата забележува и ја прашува:
– Кој те среди така?
– Мажот ми.
– Мажот ти?! Па јас си мислев дека е на службено патување.
– Ха, тој си мислел… Јас БЕВ СИГУРНА, ама ете!

To Top