Мајтап

Виц: Кога е доста пиење

Шанкерот го прашува гостинот: Пријателе, зошто секогаш пред да порачаш пијачка, брцкаш во џебот, вадиш сликичка и ја гледаш?

На сликата е жена ми. Кога ќе ми се види убава, тогаш е крајно време да престанам да пијам и да си отидам дома.

To Top