Виц: Какање на кампување

Го носи таткото синчето на кампување, па додека седат околу огнот, малиот му вели:

Тато, мене ми се кака!

Оди какај бе сине.

Кај да одам?

Кај сакаш. Убавината на кампувањето е што можеш да сериш кај што сакаш, никој не ти прави проблем.

Оди синчето и се враќа по десет минути.

Кај се покака бе сине?

Во колата!