Виц: Ефикасен лек за слабеење


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во аптека:

Дали имате нешто за слабеење, ама да е ефикасно и да не е многу скапо.

Имаме фластери.

А каде се лепат?

На устата!