Мајтап

Виц: Бесценето!

Цената на една комплетна романтична вечер:
Цвеќе-300 денари
Такси-150 денари
Кино-300 денари
Вечера-2000 денари
Подарок-4000 денари
Хотелска соба-2000 денари
Изразот на неговото лице кога ќе му каже дека имаш менструација-БЕСЦЕНЕТО!!!

To Top