Мајтап

Виц: Багаж во авион

Перо на аеродром:
– За каде ќе летате, господине?
– Еден билет за Рим, ќе ве молам, јас ќе летам таму, ама сакам овој големиов куфер да го пратите за Лондон, а овие двава помали за Минхен.
– Ама г-дине, не можеме да го направиме тоа!
– А како можевте минатиот пат, а?

To Top