Мајтап

Виц: 3 години после епидемијата од коронавирус

2023 година, три години после епидемијата од коронавирусот.
– Трпана кај е маж ти, не сум го видела 3 години?
– Ене го дома, го лажам дека вирусот не е поминат да не оди по кафани.

To Top