Виц: 100 жени пред портите од пеколот


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


100 жени стојат пред портите на пеколот и Ѓаволот вели:
– Да влезат тие кои цел живот си ги малтретирале мажите!
Влегуваат 99.
– Земете ја и таа што има проблеми со слухот со вас!, наредува Ѓаволот.