Вистински рај на земјата: Палаван – еден од најубавите острови на светот


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Тешко е да се поверува дека Филипините не се топ туристичка дестинација во светот, а имаат толку многу да понудат. Ова место со своите острови поседува неизмерно богатство од природни убавини, а како едно од најпрекрасните локација може да се издвои островот Палаван.

Kayangan lake

25.7.palawan2 25.7.palawan3 25.7.palawan4 25.7.palawan5 wild tropical beach panorama - tropical escape 25.7.palawan7