Галерии

Вистинската љубов не се наоѓа, туку се гради меѓусебно

Одлични илустрации кои на најдобар можен начин симболично го покажуваат и докажуваат ова тврдење со реални ситуации од секојдневниот живот.

Advertisements
To Top