Видоа како жената плаќа за гориво со монети – кога разбраа зошто го прави тоа, веднаш помогнаа


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Снимката од двајца мажи кои го платија горивото кое го наточи во својот автомобил една жена на бензиска станица стана хит на интернет откако се дозна позадината од приказната.

Кога ја виделе жената како плаќа за горивото со монети, Карлос Дејвис и неговиот пријател решиле да помогнат давајќи ѝ на жената неколку банкноти за да ѝ ја олеснат ситуацијата.

Жената тогаш емоционално се скрши и почна да плаче, откривајќи дека пред една недела ѝ починал сопругот. „ВО ред е, мора да си помагаме“, ѝ рекоа момците откако таа им заблагодари низ солзи.

Видеото на Твитер собра над 10 милиони прегледи, а испадна дека Карлос Дејвис, инаку комичар, редовно им помага на луѓето во такви ситуации.