Живот

Видете го маникирот кој го подели интернетот!

Трендот на необичен маникир и оваа година е на самиот врв. Ноктите кои на себе имаат очи дефинитивно ја заокружија целата приказна. Ги направила Наили Сани, а начинот на изработка го споделила на својот Инстаграм профил.

Не само што вметнала мало око во ноктот, туку е исто како нашминкано око, а има и големи трепки и веѓи.

Оваа Инстаграм корисничка мислела на сите детали, додека сама за себе кажува дека е најдобар уметник за нокти во цела Русија.

Видеото е прегледано од 1.2 милиони пати, а луѓето имаат поделени мислења во тој поглед.

Advertisements
To Top