Видео: За Верстапен нема никакви додавки – само МАКЕДОНИЈА, погоди и тоа од прва!

Во викендот кој е пред нас ќе се вози трката на улиците во Монте Карло.

Учесниците на трката пред тренинзите и утрешните квалификации се забавуваа одговарајќи прашања од навивачите.

Во еден дел од забавата наменета за учесниците, беше предвидено да се погодуваат знамиња на држави.

Во центарот на вниманието беа Даниел Рикардo и Верстапен. Токму Верстапен од прва го погоди знамето на Македонија!

Погледнете како сето тоа изгледаше… (моментот кога Верстапен ја погодува Македонија можете да го погледнете на 8:30 во видеото)