Видео: Водител се изнервира во програма во живо – па стана хит!

Даг Фернандес, долгогодишен водител на американската телевизија КОАТ, се изнервира во програма во живо.

Фернандес најави вклучување на неговата колешка од терен, но во меѓувреме му јавија да продолжи со вестите затоа што имало проблем во комуникацијата.

Но, потоа на пола реченица неговата колешка, сепак, се појави во кадар, а неговата реакција стана хит на интернет. Погледнете!