Видео: Ова не е промашување на годината, туку на деценијата!

Со сигурност го имаме најголемото промашување за 2016 година, а тоа се случи во соседна Србија, во една од пониските лиги.

Имено, на мечот меѓу Турбина и Локомотива еден гостински фудбалер се „прослави“ откако од само едно метро успеа да го пронаши целиот гол. Погледнете!