Видео: Новиот стадион на Тотенхем изгледа магично!


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Неодамна проектот за нов стадион го претстави Рома, а во првата недела од 2017 година и Тотенхем го претстави својот нов стадион.

Лондонскиот клуб најави дека изградбата ќе биде завршена до почетокот на сезоната 2018/19 кога се очекува отварањето.

Капацитетот ќе биде 60.000 места, а целиот објект ќе биде покриен со специјални камери за ново доживување преку ТВ преносите. Ќе има и феноменално осветлување поради кое ќе биде и идеално место за одржување на концерти.

05-01tot2