Вебкафе

Видео: Крвава тепачка на бостанџии во Прилеп!

Продавачи на лубеници од струмичкиот регион имаа крвава физичка пресметка во Прилеп.

Засега не се знаат причините за тепачката, но во неа учествуваа и мажи и жени, и летаа стапови на сите страни.

Неколкумина поминаа со полесни повреди, а беше повикана и полиција да воведе ред.

Advertisements
To Top