Видео: Изведе аут од пола терен, а никој не примети!

Потполно „луда“ ситуација беше видена на мечот Кардиф – Ридинг, кога фудбалерот на гостите изведе аут наместо од аут линијата, од линијата која ја остава сенката.

Интересно, што никој, па ни судијата Боб Медли не примети и дозволи да продолжи играта.