Видео: Интернетот „гори“ – Бившата на Виери ги покажа своите атрибути!


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Џазма Кендрик е една од девојките која не сака да го крие своите атрибути и јавно ги покажува на социјалните мрежи.

Дури и додека беше во врска со легендарниот Бобо Виери, Џазма често објавуваше провокативни видеа, но со последното видео буквално го „запали“ интернетот.

Џазма им приреди вистинско задоволство на своите следбеници на социјалните мрежи кои можеа да уживеат во нејзините облини.

Дали Виери сега жали што ја остави?