Видео: Голман одбрани пенал со… глава!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Во втора украинска лига на натпреварот помеѓу Суми и Хирник Спорт беше видена многу интересна ситуација.

Натпрварот заврши со резултат 2:2, но на крајот на натпреварот гостите имаа шанса да победат бидејќи им беше досуден пенал.

Меѓутоа, голманот Артим Шанко го одбари пеналот и тоа со глава… Погледнете!

https://youtu.be/5yDV7PbtOKU