Видео: Еве зошто е опасно по танга да се оди на лулашка!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сигурно се прашувате каква врска имаат танга гаќичките со лулашката? Па, и ние се прашувавме пред да го изгледаме видеото. Бујрум: